Egy szalagavató after mennyibe kerül kb?
Idén, (ha nem marad el), akkor a szalagavató aftert én szervezném meg a sulimban.
Mennyibe szokott kerülni két évfolyam szalagavató aftere (zene, helyszín, stb) kb?
(Budapesti after, azt tegyük hozzá)

Vidéki vagyok, de a mi szalagavató afterünknél a végzősöktől is el kértek 2000ft-ot belépőre. (Nálunk a DÖK szervezte, de idén nem akarta annak a végzősöknek állni ezt az összeget, mint az előző években.) Alkoholfogyasztást mindenki magának állja és piát nem lehetett bevinni, ezért a bokorba rejtegették. Olyan helyet keress, ahol van bokor is. :D
Helyszín függ, hogy hol akarod tartani. Mi pl egy discot béreltünk ki egy éjszakára. Kb 70-100 ezer között volt, a pontos összegre nem emlékszek. Zene ingyen járt hozzá, arra nem kellett ráfizetnünk. A karszalagot(=belépővel) azt meg kellett csináltatnunk. Kb 400 darabot csináltattunk ~9,5 forint/darab áron.
Összesen 74-104 ezer forint volt nálunk az egész buli, úgyhogy 130 végzősből 100 eljött a többiek meg az iskola tanulói voltak. Budapesten biztosan több lesz, mint nekünk, ha ki akarsz esetleg bérelni helyszínt.
Szerintem kezd el kinézni, hogy melyik helyek lennének jók a megtartására. Utána tudsz ott érdeklődni sorban, hogy mennyi pénzt kérnek el, mennyibe kerülne a zene stb..

Nálunk nem volt semmi előre fizetés. Szalagavatón alapozás, majd irány az éjszaka. Így mindenki annyit költött amennyit ivott és mégis együtt voltunk.
Ezt azért tartom jónak, mert mindenki annyit fizet amit ténylegesen megiszik. Nem lesz belőle lelkiismereted ha elittad a haverjaid pénzét, de ugyanez fordítva hogy te sem érzed magad rosszul hogy most előled elitták.
Persze helyet is bérelhettek és előre beállíthattok fogyasztási limitet. Viszont akkor fizetni kell a helyszínért és ez városonként változó, hogy mennyibe adnak ki egy szintet vagy teljes épületet.
Hívd fel nyugodtan majd a szórakozóhelyeket és biztos segítenek és árakat is mondanak. Utána már csak a résztvevők között kell leosztani.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!