Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Egyetenista szegénység?

Egyetenista szegénység?

Figyelt kérdés

2.éves egyetemista vagyok, szüleim külföldön élnek de sajnos alig tudnak segíteni valamit(havi 50ezer).

Én albérletben lakom a fővárosban (havi 100)egy 25négyzetméteres lyukban, ennem is kéne valamit,amire így is alig költök, néha néha kell vennem háztartási dolgokat, ruháról és szórakozásról már nem is beszélek.

Dolgozom az egyetem mellett gyakornokként heti 20 órában, de emiatt nem olyan jónaz átlagom,így ösztöndíjat már nem kapok.

Ahogy hallom,sok csoporttársam él virslin pl.

Nem tudom mi lenne a megoldás és sokszor elveszítem a motivációmat,mert látom,nem jutok előrébb.

Van még valami így? Ti hogyan viselitek?

21L

2020. aug. 2. 04:55
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Hihetetlenül introvertált és visszahúzódó vagyok egyébként, de már négy éve koliban lakom. (előző)
2020. okt. 8. 16:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!