Az Oktatási Hivatlon keresztül kell majd érettségire jelentkezni?
Én is azok közé tartozom, akik visszamondták a májusi érettségit, így most az őszire készülgetek. Viszont van pár dolog, ami nem tiszta.
Az én sulim nem fog őszi érettségit szervezni, akkor hová jelentkezzek érettségizni? Tudom, hogy aug.-ban majd kiadnak egy listát azokról az iskolákról, ahol tartanak érettségit, akkor én választom ki magamnak az iskolát ahová menjek? És miben különbözik ettől az OH-n való jelentkezés?
Lehet lesz valami külön rendelet erre a speciális esetre, kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is, hogy szerintetek hogy fog alakulni, mire lehet számítani...
Illetve egyetemre szeretnék jelentkezni jövő évben, úgyhogy fontos lenne, hogy jó eredményeket írjak. És ez a másik ami miatt kicsit félek... Nem tudom, hogy inkább erős vagy gyengébb iskolában érdemesebb érettségizni, hol hogyan javítanak, értékelnek a tanárok, ha nem ismerik a vizsgáztató diákot.
"Lehet lesz valami külön rendelet erre a speciális esetre"
Egyáltalán nem speciális. Egyszerűen érettségire akarsz jelentkezni, ami 2005 óta ugyanúgy megy.
Persze, kivéve annyit, hogy annak ellenére, hogy már nem vagyok diák, ingyenes lesz.
Olyan külön rendeletre gondoltam, hogy pl aki a májusit lemondta, annak csak októberben adják meg a lehetőséget, hogy ingyen érettségizzenek, bármikor nem lehet élni ezzel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!