Metu,BGE vagy Kodolányi?
Kommunikáció és médiatudományszakról lenne szó,sajnos kereskedelem és marketingre nem tudok jelentkezni,így ez a szak jöhet szóba. (Ha felvesznek,majd mesterképzéssel akarom mindenképp befejezni.)
Nem tudom ezeken a sulikon milyen a képzés. Volt,hogy olvastam olyat is,hogy számít a suli,hogy hol van elvégezve,így azért ez is egy opció,de az elsődleges,hogy hol tanítják meg a legjobban,és hol nem szivatnak feleslegesen.
A szavazáshoz érveket,hogy miért az a suli,az fontos lenne,ha van esetleg időtök írni.
METU, Kodolányi az egyetemek legalja.
BGE a legjobbb egyetemek közé sorolható.
Mindenképp ezt válaszd, a tanárok normálisak, az órák viszonylag érdekesek. A HÖK vonalat viszont ott kerüld el jó messzire, a butácska libák gyűjtőhelye, akik teljesen életképtelenek.
A BGE lett a nyerő:) (benne voltam amúgy is biztosabb a megérzések alapján is)
Köszönöm a tanácsot is!:) Szerintem amúgy is megfogadtam volna,de így meg aztán végképp😂
Sajnos nem tudok segíteni,mert nem mentem aztán az online oktatás miatt beiratkozni:/
De a BGE-ről azóta sem hallottam rosszat sem ismerősöktől (akik gazdaságisak),sem másoktól,úgyhogy szerintem az a biztosabb😬
Bge színvonaltalan
Elte, Bme esetleg Corvinus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!