Egyetemen a diákot mikor, hogyan kell intézni?
Figyelt kérdés
Levelezőn kezdem az évet az egyetemen, és a középsulis diákot anno édesanyámmal intéztem, de nem emlékszem, hogy mi kellett hozzá.
Kell kapnom papírt az egyetemről, ami alapján bemehetek az okmányirodába?
2020. júl. 27. 08:16
1/7 anonim válasza:
Majd kaptok tájékoztatót erről. De a Modulo felületére kell feltölteni papírokat és megigényelni a diákot, majd ha kész van akkor pedig egyértelmű bemenni érte. Egyébként okmányiroda NEK lap kell kérni.
2/7 anonim válasza:
Ha a neptunban elinditottad az igénylést és van NEK adatlapot (kormanyablak) akkor a beiratkozas után az ügyintéző az egyetemen azonnal ki tud nyomtatni a rendszerből egy ideiglenes diakigazolvanyt.
3/7 anonim válasza:
"az ügyintéző az egyetemen azonnal ki tud nyomtatni a rendszerből egy ideiglenes diakigazolvanyt."
Hát, nekem ez az "egyből" eddig mindig legalább 1-2 hónap volt, tavalyi őszi félévben ha jól emlékszem, október közepén lehetett leghamarabb igényelni a diákot nálunk...
4/7 anonim válasza:
2 vagyok. Nekem ez a tapasztalatom, amikor szükségesem volt rá azonnal megkaptam.
5/7 anonim válasza:
4
Ja, hát október közepe után nálunk is csak bementél és matricáztak, de előtte nem lehetett elintézni.
6/7 anonim válasza:
Azért mert te ennyit számítasz az egyetemnek és ekkora az érdekérvényesítő képességed. Amit én leírtam az szabályszerű és tanulmányi ügyintéző által kivitelezhető. Az, hogy téged nem vesznek semmibe, hát ezen el kellene gondolkodni... Igaz nekem már volt jogi diplomám amikor ezt tapasztaltam, amit leirtam.
7/7 anonim válasza:
Az ocsmányirodába akár ma is mehetsz (célszerű is minél előbb, mert ha mindenki megkapja a levelet a tennivalókkal, sokkal többen lesznek, most még senki).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!