Hol kell intézni olyan felmentést testnevelés alól, amit elfogadnak az egyetemen?
Figyelt kérdés
Szeretek sportolni, csak a gond az, hogy 3 napja fáj a térdem. Simán lekocogtam a 10km- távot, de a gond csak annyi, hogy a térdem azóta is fáj és a lépcsőzés kín szenvedés. Ez csak a futásnál jelentkezik, meg a labdajátékoknál.
Sajnos ez évekkel ezelőtt is jelentkezett, amikor csak 1-2 km-t futottam minden nap. De kb. ugyan ez volt. Kerékpározásnál semmi gond nincs, akár napi 25-35km-t is képes vagyok tekerni, de van hogy 90km-et. Még ha bemelegítek is ez van... Hol intézhetnék én olyan felmentést, amit elfogadnak a felsőoktatásban?
2012. aug. 23. 15:32
1/5 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy ezért adnának felmentést, ahhoz sokkal komolyabb dolog kell. Nem tudom, hogy hány féléves a képzésed, hányadikban jársz és hány félév tesit kell megcsinálnod. Ha még az elején vagy, akkor azt a választ kapod majd, hogy későbbi félévekben vedd fel a tesit, ha pedig már a vége felé haladsz, akkor meg vegyél fel más sportot, ami nem terheli a térded.
2/5 anonim válasza:
ne vegyél fel ebben a félévben tesit. ennyi...
3/5 A kérdező kommentje:
3. félévet kezdem és 6 féléves a képzés, amiből 2 félévet kell tesizni. Utána járok mit tehetek. THX
2012. aug. 23. 16:20
4/5 anonim válasza:
Így nem sok mindent tehetsz. Egy próbát megér, ha bemész és megkérdezed a tanszéken, de úgyis azt mondják, hogy hozd rendbe 1 év alatt.
5/5 anonim válasza:
Nem nagyon szeretik a felmentéseket..ez pedig nem kifogas h neha faj. csomo sport van amit felvehetsz- bár nem tudom hova jársz- de van pl. társastánc, úszás, sportlövészet...vagy ha pl. máshova jársz sportolni, akkor azt is el szokták fogadni előzetes megbeszélés alapján..így pl. siman eljárhatsz könnyű sportokra is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!