Miért csökkentek a ponthatárok a legtöbb szakon?
Figyelt kérdés
2020. júl. 23. 23:14
11/15 1112 válasza:
*én ezekre tippelnék, remélem, mindent pontosan írtam le.
12/15 anonim válasza:
Én ELTE pszichológiára jelentkeztem. 200-al több ember jelentkezett idén tavalyhoz képest (mind összességében, mind első helyen), mégis csökkent a ponthatár.
Én ebből csak arra tudok következtetni, hogy egyszerűen kevesebb pontot értek el idén az emberek.
13/15 anonim válasza:
Van amin nőtt, van amin 70 pont csökkenés van. Ami nagyon szipi-szupi, de majd az első év eldönti hogy benn is maradnak e. Akkor lesz szórás.
Válasz a kérdésedre: nem volt szóbeli, kötelező emelt, ez nem biztos, hogy mindenkinek ment, vagy nem ment el érettségizni. Így természetesen kevesebben versenyezhettek és biztos volt olyan, aki azt mondta "megpróbálom, hátha". Bejött neki, aztán lehet kibukik. Vagy csoportelső lesz. 1 év múlva meglátjuk :)
14/15 anonim válasza:
Szwrintem 2 ok: kevesebb jelentkező, nem volt szóbeli
15/15 anonim válasza:
Én a debreceni orvosin lepődtem meg anyával,hogy 399 lett a ponthatár😂 Szerintem annyi soha nem lesz többet,de durva,hogy pl egy orvosit ennyire levittek. Persze láttam magas pontszámokat is,amik mondjuk biztos emelkedtek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!