Benda Kálmán szakkollégiumba nehéz bejutni?
Figyelt kérdés
Károli bölcsész karára jelentkeztem és szeretnék kollégiumba kerülni. A legjobb az lenne ha a szakkoliban tudnék lakni, de ha tudtok ajánlani / néhány szót szólni a többiről is azt megköszönném. Esetleg tudtok árat is írni, hogy mennyibe kerül egy hónapban az adott koli? Köszönöm!#egyetem #kollégium #bölcsészet #szakkollégium #Károli Gáspár Református Egyetem #Benda Kálmán szakkollégium
2020. júl. 21. 19:37
1/2 anonim válasza:
Szia 😊 a Bende Kálmánról nem tudok sajnos , de az Óbudai és Bocsakiról véleményt tudok mondani , az Óbudain ketten vagytok egy szobában és ha jól emlékszem 250 férőhelyes ( de nem vagyok benne biztos) szaktarsaim,akik ott élnek nagyon szeretik. A Bocskai egy 50 fős családias kollégium, mind a kettő helyre egy pont rendszer alapján tudsz bejutni , én a helyedben az Óbudaiba is beadnám ,hogy biztosra menjél, én is így csináltam és nem volt belőle probléma . Havonta pedig eddig mind a kettő helyen 13.000 Ft volt . Remélem tudtam segíteni ,ha kérdésed lenne esetleg még nyugodtan írj privátban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!