BME gépészmérnök mester mellett meló?
Figyelt kérdés
Lehet hülye kérdés lesz, de amennyire tudom első két félévben kb lehetetlen dolgozni. Viszont aki melózik utána, az "főállásban" csinálja kb heti 20-30 órában, vagy diákszövetkezetes gyakornokként? Melyik mennyire teljesíthető, melyik éri meg?2020. júl. 20. 15:36
1/1 anonim válasza:
Gyakornoki meló bőven elég 20-30 órában. Ha főállás alatt 40 órás melót értesz, akkor szerintem azt felejtsd el. Egy évet ki lehet már bírni szerintem, ameddig kapsz rendes állást.
Ha főállás alatt azt érted, hogy nem gyakornok vagy, hanem rendes mérnök, de heti 20-30 órában, akkor olyan állást nem hiszem, hogy találsz. Minek alkalmazna egy cég olyan előnyökkel mint egy gyakornokot, de olyan juttatásért, mint egy mérnököt? Persze bármi lehetséges
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!