Egy BME-VIK-es gólyatáborról mit kell tudni?
Van esély nőt látni,(aki nem tanár) esetleg interakcióba lépni velük?
Szerintetek idén meg kesz tartva?
Érdemes elmenni?
Van aki itt találta meg a párját?
Szia!
Én nem BME-s vagyok (de ha már senki nem válaszolt eddig, akkor én válaszolok, de csak általánosan tudok - ha nem gond). Én szegedi vagyok és a SZTE-re járok, nekünk is a karról rengeteg lány volt gt-ben, nehezen hiszem, hogy ezen a karon nem (vagy kevés lenne), az meg túlzás szerintem, hogy "nem fogsz nőt látni" 🤣🤣🤣
Az, hogy idén meglesz tartva egyetem függő. Majd kiderül, ha küldenek róla levelet, ezt sajnos nem tudom, nálunk lesz az tuti.
Elmenni érdemes-e? Ez megint tök relatív, ha nem vagy nagy bulizós/ivós, akkor is lehet ismerkedni, barátokra szert tenni, szóval szerintem már csak ezért is megéri, sok jófej embert ismerhetsz meg, akikkel összehaverkodsz és lehet életre szóló barátságotok lesz, a másik, hogy jó buli szokott lenni, jó kis csapatépítő játékokkal. Szerintem van aki itt találja meg a párját, kérdés, hogy mennyi ideig tart a szerelem, mert azért itt az "alkoholmámorban", könnyebb másokkal ismerkedni, szóval passz. Alapból nyílván nem ezért megy az ember a gólyatáborba (és nem is a dugás miatt), de előfordulhat. Persze később is, akármikor, ha eljársz emberek közé, programokra és ismerkedsz.
Egy VIKes itt. Én tavaly voltam gólya, és utólag visszagondolva nagy hiba lett volna kihagynom. Mindenképp megéri elmenni.
A gólyatábor a jelenlegi információk szerint meg lesz tartva, golya.sch.bme.hu-n lesznek infók, de a korona persze bekavarhat.
Van aki tudom, hogy itt találta meg a párját, de ne erre építsen, ha csak ezért menne, nem fogja élvezni azt a pár napot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!