Az Óbudai Egyetem gólyatáboráról mit kell tudni?
Figyelt kérdés
Elvileg sikerül bejutnom az egyetemre és tudtommal évente van gólyatábor, arról érdeklődnék, hogy érdemes-e elmenni és kb. mire lehet számítani.Karonként vannak külön táborok vagy egyben van az egész?2017. júl. 8. 22:47
1/3 anonim válasza:
Szia :) én is odajelentkeztem és valószínűleg nekem is sikerül bejutnom. Én azt hallottam, hogy mindenkinek egyben van, de engem is érdekelne, hogy milyen szokott lenni.
2/3 anonim válasza:
Szia! Én is szeptembertől kezdek, így nem tudok konkrétat mondani, hogy milyen ott a gólyatábor, de van egy barátnőm, aki az Eudutus Fősulira jár, az ő gólyatáboruk egybe volt azt hiszem a NIK-esekkel, Szolnokon voltak, és neki nagyon tetszett. :) Szóval ebből arra következtetek, hogy karonként vannak külön, de nem biztos, lehet, csak abban az évben volt az egyik kar gólyatábora egy másik fősulival együtt.
Amúgy szerintem mindenképp menj el, én BGE Külkerre jártam korábban, imádtam a gólyatábor minden percét, most sajnos munka miatt nem tudok menni az óbudaisra. :(
3/3 anonim válasza:
Egyidőben, egy helyen van az egész egyetemnek, de valamilyen szinten szét vannak szedve a karok, Kandó-Rejtő-Fehérvár, NIK-KGK, Bánki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!