Meg lehet csinálni jóra 2 emeltet, nyelvizsga mellett?
Mikor én fogok érettségizni már nekünk kötelező lesz egy természeti tárgyból is érettségizni. Ez nekem nem jön rosszul, ez lenne nekem a kémia. A tanár összevontan tanít, tehát együtt leszek azokkal fakton akik kémia emeltet szeretnének. De nekem elég a közép, mivel infóból és bioszból is szeretnék emeltezni. Bioszra készülök később továbbtanulni, de elfogadják ott az infó érettségit is. Informatikából elég jó vagyok, sokáig gondolkodtam ez irányba, de aztán a szívem a bioszhoz húzott :) Bioszból meg nagyon ráhúznék mert az oktatás nálunk elég gyenge biosz terén.
Ezen kívül van már németből előrehozott érettségim, csak az a baj hogy utánna néztem és az angol nyelvizsgát fogadják csak el :S Tehát 2 évem van arra hogy a 0 angoltudással 13. végére eljussak a nyelvizsga szintig. De mivel az angol tanítás nálunk nem túl jó, magán tanárhoz járnék (vagyis már járok egy hónapja).
Csak mikor olvasgatom ezen az oldalon a hozzászólásokat, mindenhol csak azt látom, hogy ha valaki két emeltre készül annak nem lesz jó vége. Tényleg ennyire kivitelezhetetlen?
Ne bonyolítsd! Nem kell kémiából érettségizni, meglesz már a biosz, mint természettudományi tárgy. Így is 6 tárgyból fogsz érettségizni, ne csinálj feleslegesen magadnak hetet. Jó ötlet a német előrehozott, mert így 12.-ben csak 5 érettségi tárgyad lesz. Töltsd le a biosz és infó érettségi követelményeket, és az alapján tanulj! Melyik iskola ez, hgoy nem fogadják el a német nyelvvizsgát? Nem lehet, hogy véletlenül félreéretlmeztél valamit?
A tanulásban meg hajrá!!!!!
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!