Magyarországon nagyon könnyű elvégezni a általános jogi kárt?
Ha nem, akkor hogy lehetséges hogy az ilyen Mester Csaba féléknek sikerült és még ügyvéddé is válnak?
UI: Mivel közszereplő, megemlíthetem egy ilyen kérdésnél...
Az a baj, hogy sehol egy érv, csak a személyeskedés megy.
Szal nem igazán hiszem, hogy erre alapozva bármit lehet veletek kezdeni.
Milyen érv kell?
Én ügyvéd vagyok, az ELTE-n végeztem, utána ügyvédjelöltködés, egy év szakvizsgákra... Ebből SEMMI nem volt egyszerű, és semminél nem csaltam. Az ismerőseim sem. Milyen érv kell még?
Eleve, miért kellene bárkit győzködni? Engem nem érdekel, hogy te mit gondolsz. Lehet jönni, és megcsinálni ugyanezt, ha szerinted olyan egyszerű.
A te szakmádra is el lehet mondani ugyanezt, azt is lehet fikázni. Persze, feltéve, hogy egyáltalán van szakmád. Nem igazán nézem ki belőled.
Senki nem mondta, hogy csaltál.
Szövegértelmezés nulla.
Egyébként az én szakmám reálos, ott hiába van melletted a könyv vagy az internet, baszhatod.
Azt meg továbbra is tartom, hogy az vannak ismerőseim, akik csalással végigbulizták az egyetemet, ma meg dolgoznak is.
Hidd el, egy adásvételi szerződés megírásától (pl) nem leszel az év embere, de attól se, hogy te tudod, hogy a lopás vagy a jogtalan elsajátítás között mi a különbség.
Akármennyire elhitted.
Annyira sejtettem, hogy majd jön valaki azzal, hogy csak a reál, mert az az igazi tudás...
Szánalmas vagy!
Én is reálos vagyok. Egyetlen sor jogi szöveget nem lennék képes megtanulni, nemhogy az egészet elvégezni. Más gondolkodásmódot igényel. Ettől még nem hiszem, hogy én több vagy jobb lennék, mint az, aki képes rá. A más az más, nem feljebb vagy lejjebb való a másiknál.
Azért meg nem kell bántani senkit, mert végzi a munkáját. Mester Csaba is végzi a munkáját legjobb tudása szerint. Mindenkinek van védője, ez a jogrendszer. Tömeggyilkosoknak is van, nézz körbe a világban. A jog szerint mindenkit megillet a védelem, és ez szerintem így van jól. Ettől lesz legalább valamennyire igazságos, még ha száz sebből vérzik is a rendszer. Ez a része rendben van szerintem. Más már kevésbé, de hiszem, hogy dolgoznak rajta sokan.
Az a baj, hogy itt mindenki reálos/humános meg nagyon okos, de szöveget értelmezni nem tudtok.
A reál úgy került elő, hogy valaki elkezdett okoskodni, hogy szakmám sincs.
Ezt hívják pofáraesésnek.
Jah, és nem két számot adok össze.
Nem a szakmát szóltam le, hanem azt jegyeztem meg, hogy könnyű elvégezni a csalás miatt.
Túl nagy az egód, ez veled a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!