Vezetésnél hogyan lehet autót cserélni? Oktatót nem, csak autót
Egy nagyon nagyon régi dacia-val vezetek, ez már a 2. órám. háát megvan róla a véleményem. Tragacs az egész. olyan miniatűr, hogy félek benne utazni, féltem a testi épségem. A pedálok olyan közel vannak egymáshoz, hogy kb egy 8 éves tudná csak kezelni. A kuplung a fék és a gáz lötyög. A gáznak kb 2cm az egész útja. tehát 1cm-t benyomva félgázon pörög a motor. a kuplungon semmit nem érezni. felengedés előtt gyorsabban megy az autó, mint teljes felengedés után.
Amúgy egy suzuki vitarát ígért az autósiskola. Hát a nagy lókukit a popsitokba.
Borzalmas az az autó. 1999-es évjárat. szarrá van már menve magyarul. mivel ezzel egész nap mennek 1.2m km van benne. Szóltam az oktatónak, hogy szeretnék más autót, de azt mondja, hogy csak ez van. Hát kösz. de ez életveszélyes. Ez az ilyen 500 ezres használtautó kategória.
Mondom, a pedálok olyan közel vannak egymáshoz, hogy egy lábban lenyomom a kuplungot és a féket. egy normális autóban (pl renault megane) rendesen vannak a pedálok. Ez nem forma 1, hogy 1mm-es legyenek egymástól!!
A váltó? nem marad 3-masban. Csak hátraesik, aztán egy fékezésnél visszaáll üresbe.
Nem írtam ,hogy jó-e vagy sem. nem bírod abbahagyni? 1. vitarát ígértek, emrt állítólag csak az van. 2. leírtam a vitara paramétereit összehasonlítás képpen. ez KETTŐ. és még egyszer sem írtam, hogy jó. Amúgy meg ferrarit akarok vezetni. na. akkor mi van?
Amúgy meg ez a TE véleményed, hogy a suzuki rossz.
nem bírod abbahagyni iga?? Barom :D
Én is most tanulok.
Tudtommal a legtöbb suli forgalmi oktatásra alvállalkozókat foglalkoztat azaz magánvállalkozókat,saját járművel legalább is itt így van.Szóval szerintem csak kocsi csere nem fog menni úgy hogy oktató marad.
Azért azt se felejtsd el hogy sokan levizsgázhattak már azon nekik is ment...
Mondjuk én egy 3éves VII golfon tanulok.De semmi köze nemvolt az oktató választáshoz.Jó oktatót kerestem nem kocsit.
Ülhetsz te ferrariba is ha az oktató nemjó,és nemhaladsz ötről a hatra..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!