Egyetem mellett működik?
Elsőéves egyetemista vagyok gazdaságtudományi karon, és ki merem jelenteni, a szakok 90%-a mellett nyugodtan lehet dolgozni (persze ne várd, hogy majd még emelett minden este a kocsmában fogsz ülni + kétnaponta megkerülöd a Földet is unalmadban).
Valamint ott a duális képzés lehetősége is, ahol a gyakorlati képzés és elméleti képzés keveredik, nyilván a munka része ennek az opciónak sem marad megfizetetlenül.
Nappalin első két évben semmit nem tudtam dolgozni. Minden órám akkor ment, mikor a munkaidő volt, minimum 20 órát meg elvárt a legtöbb cég.
Nappalira jártam mesterszakra is, ott tudtam kényelmesen dolgozni végig 30 órát.
Estis vagy levelezős diákként simán megy a 8 óra. Most estin vagyok, teljes állásban tudok dolgozni
Na, itt is megy az agyatlan lepontozás... Gratulálok.
Egyetem, ember és szakfüggő szerintem... Minden diák tapasztalja ki magának és döntse el, hogy menne-e neki vagy sem az első 1-2 félév alapján.
Ha feltétlenül szüksége van valakinek melózni, akkor ne nappali tagozatra jelentkezzen. Ha annyira nem sürgős, akkor meg majd ráérez, mint mi is mindannyian.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!