Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Elsősegély vizsga feltétele a...

Elsősegély vizsga feltétele a gyakorlati oktatás megkezdésének a jogosítványnál?

Figyelt kérdés

Idény munkázom és nem sikerült felkészülni az eü vizsgára, oktatásra se tudtam elmenni. Munkahelyen ha szólok, hogy lenne pár nap amíg nem megyek, legközelebb már mennem se kellene, mert beraknak a helyemre olyat aki tud menni.. nagyon jól fizet és inkább azt választottam, viszont emiatt nem lenne jó ha elhúzódna a gyakoralti oktatásom.

Valaki tud erről valamit?

2020. júl. 6. 20:37
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétele. Miután megvan a kresz vizsga, azután ha akarod elkezdheted magát a vezetést, de ha akarod akkor az elsősegély vizsgát is megcsinálhatod először. De egyidőben is lehet a kettőt. Szóval gyakorlati oktatásra tudsz jelentkezni az elsősegély vizsga nélkül is. Én is, már jópár órát levezettem, és még nincs elsősegély vizsgám, csak majd lesz az elkövetkezendő hetekben.
2020. júl. 6. 20:53
 2/3 A kérdező kommentje:
Ohh, okés. Köszönöm szépen a választ!
2020. júl. 6. 20:54
 3/3 anonim válasza:
Az elsősegély vizsga majd a sikeres forgalmi vizsga után kiállításra kerülő igazolással együtt kell,mert a jogosítványt addig nem fogják kiállítani amíg nincs bemutatva az okmányirodában.
2020. júl. 7. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!