Biosz érettségire felkészítő könyv?
Hogy érted, hogy projekttétel?
Meg van adva egy hivatalos követelményrendszer, olyan témakörökben számíthatsz feladatokra mind az írásbelin, mind a szóbelin. Középszinten kevesebb a logikai feladat, ott inkább az elméleti jellegű tudásra mennek rá, én személy szerint emelteztem, ott már sok logikai, kompetencia jellegű feladat volt.
Ugyan én még a régi rendszerven érettségiztem, de nálunk esküdött a tanár a Németh Endre könyvekre. Lényegében csak ebből tanultunk, OKTV-re ebből készültünk, ez alapján érettségizünk, és ez alapján felvételiztek az orvosira az osztálytársaim.
Az biztos, hogy egy teljesen korrekt, érthető összefoglaló leírása a tanagyaknak.
És ehhez még vannak "kiegészítő" kötetek (bár ez inkább azoknak az egybeszerkesztése), amiben fogalmak, vázlatok, összefoglaló táblázatok vannak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!