Egyetem választás?

Figyelt kérdés

Sziasztok. A segitsegeteket szeretnem kerni. Műszaki Szakgimnaziumba jarok. Ugye ha elvegzem kapok erettsegit plussz egy gepesz szakmat. Mernoknek szerettem volna tovabb menni,de ugy olvastam hogy nagyon nehez ez miatt nem is szeretnem eroltetni csak,ha nincs mas valasztasom.

Viszont.

Elkezdett erdekelni a penzugy. A semmibol megtudnek ott maradni? Nulla tudassal sikerulhet elvegezni?

2020. jún. 16. 21:46
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Rengetegen mennek pénzügyre, úgy, hogy nem tanultak semmit abban a témakörben addig. Egyetemen az alapoktól kezditek, szóval ha ez érdekel vágj bele nyugodtan!
2020. jún. 16. 22:33
 2/3 anonim ***** válasza:
97%
Én se jártam gazdasági suliba, mégis ilyen területre felvételiztem. Szerintem meglehet, de főleg a képességeiden múlik!
2020. jún. 16. 22:34
 3/3 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem ha be tudsz jutni egy komolyabb egyetemre üzleti szakra, akkor el is tudod végezni. Ott nem igazán jellemző a lemorzsolódás, viszont a belépési ponthatárok igen magasak. Bemehetsz nulla tudással, de ne várd azt hogy könnyű lesz. A matek ha nem megy jól akkor sokat fogsz szívni. Nem mintha olyan komoly analízis lenne, megtanulható sok seggeléssel, de a matekos gondolkodásmód, számolások, képletek azért nagyon sok tárgyban megjelennek.
2020. jún. 16. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!