Van esély a maximális 500 pont megszerzésére érettségin?
Jó, nyilván elviekben lehet 500 pontot szerezni, ha az ember 100%-ot teljesít, de van rá gyakorlatilag esély?
Ha igen, szerintek milyen érettségi kombinációval? Melyik emelt és középszintű érettségin lehet/szokás 100%-ot elérni?(nem az a kérdés, hogy melyik a legkönnyebb, hanem melyikből van esély valóságosan is tökéletesre vizsgázni).
Illetve neked sikerült legalább 1 tárgyból 100%-ot elérni?
Nem lehetetlen biztos fordult elő mar a történelem során nem egyszer. Szerintem olyan tantárgyakkal könnyű elérni ahol mindig van egy fix válasz mondjuk matek, fizika stb. Ott sok vitatkozási lehetőség nincs mint mondjuk magyarban ahol vagy tetszik a tanárnak az esszé vagy nem, töri pl szintúgy stb.
Esetleg angol érettségi ha jó vagy belőle nagyon.
Nekem nem sikerült 100%-ot elérni 3 tantárgyból van 90+% os érettségim (angol 98%, matek 92%, emelt fizika 90%)
elméletileg lehetséges, persze, mindenkinek más a legegyszerűbb, sokan esküsznek a nyelvekre, nekem pedig ez az egy nem lett 90% felett(89 lett végül:)).
Nekem "csak" két 99%-os érettségim volt, a közép matek és az emelt biosz, plusz még 3 db 90% felett. Nekem ezekből volt a legkönnyebb megközelíteni a 100%-ot, a pluszpontokból pedig OKTV eredménnyel is megvolt a max.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!