Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Melyik természetteudományhoz...

Melyik természetteudományhoz kell a legtöbbet tanulni felvételihez?

Figyelt kérdés

Anno egyetemi felvételire én szinte halálra tanultam magam fizika-matek kombóval. De a kémiából felvételiző barátom szerint a kémia sokkal nehezebb a fizikánál és a matek sem annyire nehéz, mint maga a kémia. A biológiás szerint pedig a biosz volt a legnehezebb

Kifejezetten az egyetemi felvételihez melyik természettudományból kell legtöbbet készülni, hogy felvegyene rá?

2020. jún. 8. 22:16
A kérdező szavazást indított:
Matematika
Fizika
Kémia
Biológia
15 szavazat
 1/5 A kérdező kommentje:
Bocs a tudomány kategóriába akartam. Este van már :(
2020. jún. 8. 22:17
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a sorrend a matek>fizika/kémia>biológia. De nagyon egyéni, hogy kinek mi okoz nehézséget. 😄 Amúgy én biosz-kémiás voltam.
2020. jún. 8. 22:40
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én fizikás voltam Szar volt
2020. jún. 8. 22:46
 4/5 anonim ***** válasza:
75%
A matematika elképesztő könnyű. A tételeket kell megtanulni (idén azt sem kellett), és ennyi. Mind a biológia, mind a kémia nehezebb. A fizika idén könnyű volt. A kifejtős és a teszt valami vicc lehetett szerintem.
2020. jún. 8. 23:24
 5/5 MLGuy ***** válasza:
100%
Nagyon jó a kérdés! Tárgyilagosan feltehetően valóban a matek a legtöbb. Azonban azt is vedd számításba, hogy a matek 12 éven keresztül főtárgy, így a komplexitásához jobban hozzászoktunk. Ellenben a csak pár évig tanult fizika, kémia, biológia igazán nehéz tud lenni, ha valakit nem különösebben érdekel. Ismerek valakit, aki zseniális matekos, de fizikából még magántanárral is csak gyenge 4-es. Tehát azt mondanám, hogy tárgyilagosan a matek a legtöbb, de szubjektíve a fizika-kémia-biológia sokkal nehezebbek lehetnek, ha nincs meg a kellő motivációd vagy érdeklődésed (például csak azért tanulod a kémiát, mert orvos szeretnél lenni, de amúgy maga a kémia nem annyira izgat).
2020. jún. 9. 09:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!