Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Milyen lenne egy ideális...

Milyen lenne egy ideális mobilapp diákoknak?

Figyelt kérdés

Sokáig kerestem olyan mobilappot, amibe mindent fel tudok jegyezni diákként (beadandók határideje, órarend, stb), de sosem találtam olyat, amilyet én szeretnék, ezért úgy döntöttem, majd csinálok egyet magamnak.

Milyen lehetőségeket tartalmazna egy ilyen mobilapp szerintetek? Pl órarend, beadandók határideje, tanárok neve/tantárgyának felírása, stb.

Elsősorban középiskolások-egyetemisták a célközönség.

2020. jún. 8. 11:31
 1/2 anonim ***** válasza:
72%
Nekem az Evernote, a sima jegyzettömb vagy a OneNote bőven elég. Sok is. Mindent meg lehet csinálni benne
2020. jún. 8. 15:37
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Igazából ilyenek már vannak most is:

[link]

[link]

[link]

[link]

de igazából, te is csinálhatsz akármilyet, legalább gyakorlod/tanulod közben a programozást is. :D

2020. jún. 9. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!