Ezt ehetem matekverseny előtt?
Körzeti versenyen ezt (vagyis nem biztos, hogy ezt, de valami ilyesmi drága cuccot a rossmannból) ettem, és úgy vettem észre, hogy nagyon sok energiát adott. Első lettem, és továbbjutottam az országos versenyre. Ugye a körzeti nem számított ki mit eszik az még csak egyszerű volt, rengetegen vettek részt rajta, akik csak elmentek, hogy kapjanak egy matek 5öst. Ez számíthat az országoson? Van benne valami, ami miatt nem lehetne enni? Szerintem olyan, mint egy sima kávé. Simán megenném hamarabb, csak akkor nem akkor ad energiát. A verseny előtt szeretném enni, már a teremben, meg közben is enni egyet, szóval észreveszik.
Plusz még azt szeretném kérdezni, van bármi tippetek a jobb teljesítményhez, több energiához? Mondjuk összességében hogy egyek addig vagy aznap sportoljak e, vagy az előtte való nap (úgy, hogy amúgy nem nagyon sportolok, aznap lehet, csak lefárasztana)? Szóval ilyen tippeket szívesen fogadnék. Tényleg fontos nekem ez a verseny, szeretnék bizonyítani.
Köszönöm szépen, ha válaszolsz!
Nincs benne semmi illegalis szer. Nyugodtan bevihetsz ilyeneket, uditot/gyumolcslevet szinten, es szoktak is. Eleg sokat versenyeztem (matek/fizika/szamtech temakban), nincs vele semmi baj. Kesobb egyetemi vizsgakon szinten. Amire azert figyelj, hogy ne legyen benne semmi olyan, ami meghajtana, mert wc-re kellemetlenebb, ha ki kell menned kozben (plusz rovidebb versenyeknel rengeteg idoveszteseg). Esetleg menj ki kezdes elott 10-15 perccel wc-re! Amugy erettsegi szobelire az ofonk volt olyan figyelmes, hogy egy nagy talba kitett mindenfele izesitesu szolocukrokat, pont az energiapotlasra. Exemnel szendvicsek voltak ugyanerre (bar az lassabban szivodik fel, de laktatobb).
Edzest elotte nem ajanlom, mert kimeritene. Sakkozok egy-egy bajnoksag alatt rengeteg sulyt veszitenek, mert a gondolkodas sok energiat igenyel (sokan kulon edzenek is egyebkent, hogy a fizikai igenybevetelt birjak, de persze versenykor mar nem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!