Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Autósiskolánál melyiket...

Autósiskolánál melyiket érdemesebb választani? Online vagy tanterem?

Figyelt kérdés
Véleményetek szerint az online, internetes kresz oktatás, vagy a rendes tantermi oktatás a hatékonyabb?

2020. jún. 6. 20:54
 1/4 anonim ***** válasza:
Tantermi. Tudsz kérdezni, elmagyarázzák rendesen, online meg csak ott van és vagy megérted vagy nem.
2020. jún. 7. 01:48
 2/4 anonim ***** válasza:

Én online csináltam. Elégedett voltam. 1 pontot vesztettem.

Ha tantermire mész, plusz 5000 Ft ért megveheted a vizsgakérdéseket, amiket, ha online tanulsz, benne találod a tananyagban.

De tény, hogy a teremben tudsz kérdezni.

2020. jún. 7. 05:50
 3/4 anonim ***** válasza:
A statisztikák tudtommal azt mutatják, hogy az online anyagot választók jobban teljesítenek a vizsgákon. Mindkettőnek megvan az előnye és hátránya, de attól nem kell tartani hogy a netes megoldással nem tudnál eléggé felkészülni.
2020. júl. 4. 04:54
 4/4 anonim ***** válasza:

Én online csináltam tavaly. 74 pontom lett a 75 ből.

Tesóm tantermin tanult. 69 pontja lett. Velük 5000 ft ért vetették meg pluszban a vizsgateszteket, ami az onlineban alapból benne van. Persze Te tudod, hogy neked melyik a jobb. Tény, hogy a tantermin tudsz kérdezni, viszont az online is teljesen érthető, szájbarágós!

2020. júl. 4. 05:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!