Hogy tanuljak meg 5 tételt (25 oldal) holnap estig úgy, hogy egyszerűen nem jut el a tudatomig, amit olvasok? HELP
Figyelt kérdés
Egyszerűen hiába olvasgatom, probálom megérteni, olyan mintha kikapcsolna az agyam és fogalmam sincs, hogy mit olvasok. Nem értem az összefüggéseket sem.
Mi lenne a megoldás?
Délután aludtam, szóval kipihent vagyok.
Elég sürgős lenne megtanulnom,mert utána el kell kezdenem ismételni.
Olyat nem kérek, hogy nem nekem való az egyetem. Záróvizsgára készülök egyébként, szóval az sem játszik, hogy megyek újból.
Mindenkinek köszi!!
2020. jún. 6. 20:50
1/4 anonim válasza:
Ne az internetet nézegesd, hanem a tételt például.
2/4 anonim válasza:
Ha nagyon szorít az idő akkor én mindig azt csináltam, hogy emynnire csak tudtam rövidítettem. Pareto-elvet figyelembe véve az egész 20%-ban van a lényeg 80%-a, és ez általában valóban igaz. Csak a lényegre koncentrálj, ne vessz el a rizsában és a részletekben. Nekem szorult helyzetekben ez mindig segített. :) Sok sikert, hajrá, menni fog!!
3/4 A kérdező kommentje:
Sziasztok, sikerült az allamvizsgam. Ráadásul ötös lett:D
2020. jún. 17. 14:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!