Mennyire nehéz Győrben az SZE-n kollégiumba jutni?
Figyelt kérdés
Ha jól tudom, elsőeveskent a felvételi pontjaid és a szociális helyzeted határozza meg hogy kaphatsz-e kollégiumi helyet. 334 ponttal jelentkeztem, 90km-re élek Győrtől. Anyukám egyedülálló, 2 testvérem van, de mivel az egyik külföldön tanul, azt hiszem már nem jár rendesen a 3 gyerekes kedvezmény, csak annak a kétharmada. Van esélyem kollégiumra, vagy felejtsem is el?2020. jún. 1. 19:17
1/5 anonim válasza:
Ennyi ponttal valószínűleg felvesznek valamelyikbe, de nagyban függ a választott szaktól is. Hova jelentkeztél?
2/5 A kérdező kommentje:
Mérnökinformatikus szakra jelentkeztem. Tavaly 390 és 360 közt mozogtak a kollégiumi pontszámok, amibe ugye beletartozik a szociális pontszám.
2020. jún. 2. 01:49
3/5 A kérdező kommentje:
De hozzátenném, tavaly több mint 600-an jelentkeztek erre a szakra, idén viszont alig több mint 400-an.
2020. jún. 2. 01:50
4/5 anonim válasza:
Mondjuk azon a szakon pont magasak a pontszámok... De a leírtak alapján kapsz egy pár szociális pontot is.
A jelentkezők száma alapból nem sokat mond, lehet, hogy a kollégisták száma magasabb vagy akörül van mint előtte, és lehet hogy az átlaguk is jobb. Na meg ugye az idei felvételi pontokat máshogy számítják, szóval elég nehéz ezt így előre megjósolni.
5/5 anonim válasza:
Szia! Kolis vagyok Győrben és szerintem te tuti kapsz kolit! ;) Írj nyugodtan privit! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!