Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Levelezőképzések.hu jól...

Levelezőképzések.hu jól tettem vagy nem?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Jelentkeztem az oldalon a Pszichológiai konzulens tanfolyamra ami mellé járt a rendezvényszervező képzés is. Nem is törődtem vele mivel nem nagyon érték ennek a hiteltelen részéhez, de a facebook oldalukon és egyéb helyen sincs a tanulóknak véleményük a képzésekről. Kicsit olvasgattam és pár helyen írtak, hogy az oldal csak kitaláció stb...

Beszeltem telefonon egy tanár úrral(ha minden igaz) akitől kerdeztem a szóbeli vizsgáról és mivel azt mondta, hogy "már" nincs így bele sem gondoltam abba, hogy elbukhatok 50ezer ft-ot, de mellete ha kamu lenne az oldal lett volna már belőle valamilyen hír és ehhez hasonló megnyilvánulások ahogy általában... Valaki tudna segíteni?

#tanfolyam #képzés #pszichológia #Levelezokepzesek . Oldalon
2020. jún. 1. 02:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

[link]

itt rajta vannak?

ha nem, akkor a feneked kitörölheted az oklevéllel...ja nem, mert ahhoz kemény a papír

2020. jún. 1. 02:42
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

amúgy erről az oldalról ordít, hogy kamu

adatvédelmi szabályzat nem megfelelő

oldal üzemeltetőjét nem találom - nincs meg a cég, akivel szerződést lehetne kötni

2020-as copyright, és még nem is a saját anyagaikat árulják a szöveg szerint - ennek ellenére a partnerek nincsenek feltüntetve

kapcsolódó blogon 7 bejegyzés van időpont megjelölés nélkül

egy ócska, ingyenes wordpress sablonon van

helyesírási hibák

felnőttképzési szerződést írtál alá?

2020. jún. 1. 02:50
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

[link]

bocs, ez a jó link, az a régivolt

2020. jún. 1. 02:53
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Tipikus kamu oldal. Igénytelenül összerakva.

A kapcsolatok résznél semmi konkrét adat, csak egy odahányt e-mail és telefonszám. Aláírtál bármi szerződést? Van azonosítószámuk?

2020. jún. 1. 05:18
 5/12 A kérdező kommentje:
És jelen helyzetben mit tudok csinálni?
2020. jún. 1. 12:41
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerződést bontasz
2020. jún. 1. 12:50
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

A honlapon az áll, ha már elkezdődött a képzés, akkor nem tudsz szerződést bontani.

Tanulópénz.

2020. jún. 1. 13:07
 8/12 A kérdező kommentje:
Ha ez egy kamu oldal, akkor nem indíthat képzést, vagy tévedek?
2020. jún. 1. 21:50
 9/12 anonim ***** válasza:

tévedsz, bárki indíthat képzést, kérdés, hogy mit kezdesz a sajtpapírral, amit adnak

szerződést kötöttetek? Milyen cég van benne?

2020. jún. 2. 00:20
 10/12 A kérdező kommentje:
Elektronikus szerződésre hivatkozik az oldal. Ha minden igaz cég nem áll a "képzés" mögöt
2020. jún. 2. 02:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!