Levelezőképzések.hu jól tettem vagy nem?
Sziasztok! Jelentkeztem az oldalon a Pszichológiai konzulens tanfolyamra ami mellé járt a rendezvényszervező képzés is. Nem is törődtem vele mivel nem nagyon érték ennek a hiteltelen részéhez, de a facebook oldalukon és egyéb helyen sincs a tanulóknak véleményük a képzésekről. Kicsit olvasgattam és pár helyen írtak, hogy az oldal csak kitaláció stb...
Beszeltem telefonon egy tanár úrral(ha minden igaz) akitől kerdeztem a szóbeli vizsgáról és mivel azt mondta, hogy "már" nincs így bele sem gondoltam abba, hogy elbukhatok 50ezer ft-ot, de mellete ha kamu lenne az oldal lett volna már belőle valamilyen hír és ehhez hasonló megnyilvánulások ahogy általában... Valaki tudna segíteni?
itt rajta vannak?
ha nem, akkor a feneked kitörölheted az oklevéllel...ja nem, mert ahhoz kemény a papír
amúgy erről az oldalról ordít, hogy kamu
adatvédelmi szabályzat nem megfelelő
oldal üzemeltetőjét nem találom - nincs meg a cég, akivel szerződést lehetne kötni
2020-as copyright, és még nem is a saját anyagaikat árulják a szöveg szerint - ennek ellenére a partnerek nincsenek feltüntetve
kapcsolódó blogon 7 bejegyzés van időpont megjelölés nélkül
egy ócska, ingyenes wordpress sablonon van
helyesírási hibák
felnőttképzési szerződést írtál alá?
Tipikus kamu oldal. Igénytelenül összerakva.
A kapcsolatok résznél semmi konkrét adat, csak egy odahányt e-mail és telefonszám. Aláírtál bármi szerződést? Van azonosítószámuk?
A honlapon az áll, ha már elkezdődött a képzés, akkor nem tudsz szerződést bontani.
Tanulópénz.
tévedsz, bárki indíthat képzést, kérdés, hogy mit kezdesz a sajtpapírral, amit adnak
szerződést kötöttetek? Milyen cég van benne?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!