Érdemes így matek faktra mennem?
Figyelt kérdés
Nem vagyok valami jó matekból és nem is szeretem, de szertnék javítani. Ha emeltre megyek heti +1 órám lenne, viszont félek, hogy csak elvesznék az órákon és gyűjteném a rossz jegyeket a helyett, hogy hasznomra vállna.
(Csak 9-es leszek és nem tudom még mivel szeretnék foglalkozni, tehát ez nem releváns)
2020. máj. 30. 18:45
1/5 anonim válasza:
Ha tudod, hogy nem feltétlen vagy jó benne, akkor nem hinném, hogy menned kéne, oké több óra több gyakorlás, de ha nem megy.. érted
De azért majd próbálj odafigyelni attól függetlenül is, hogy kevesebb lesz (ha azt választod)
2/5 anonim válasza:
Szerintem döntsd el, hogy fontos- e neked. Ha igen, akkor tegyél meg mindent azért, hogy jobb legyél:)
Üdv.: egy halogató lol
4/5 anonim válasza:
A fakultáció nem egyenlő a korrepetálással! A fakultáció az egyetemi szintű anyagra készít fel (úgy mint határérték-számítás, deriválás, integrálás, esetleg mátrixok), nem a Pitagorasz-tételt fogjátok órákon keresztül gyakorolni. Ráaádsul ezek a témakörök még biztos középszintű tudással sem érthetőek meg feltétlenül könnyen.
5/5 anonim válasza:
Ahogy a négyes írja a fakultáció tényleg nem egyenlő a korrepetálással. Én két évig jártam fakultációra és ott közel sem a középszintű dolgokat tanítják. Így inkább érdemes lenne a matek tanárral beszélni, hogy esetleg tarthatna korrepetálást az osztálynak. Jó pár tanár bele is szokott egyezni és örülni szoktak a kezdeményezésnek. Ha viszont nem megy bele akkor inkább magántanárhoz menjél, mert ő tud segíteni felkészülni rendesen a saját tempódban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!