Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Emelten egyes vizsgarészekből...

Emelten egyes vizsgarészekből 12%-ot el kell érni,akkor ez most megvan vagy nincs?

Figyelt kérdés
45%tol jár többletpont,ami rendben van,nekem nem tesz semmit.viszont reszenkent 12%ot el kell erni. Ha emelten volt a weblap,az excel,az accessmeg a programozas,es nekem mindegyik megvan,csak a programozas keves pontos,12% alatti,akkor nincs meg a vizsga? Így értendő a vizsgarész,ahogy fent felsoroltam azt a 4et? Akkor programozas miatt bukott az emelt vizsgám?
2020. máj. 30. 18:10
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Ez a gyakorlati rész együtt egy vizsgarésznek számít. Mivel szóbeli most nem volt, most a vizsga csak ebből az egy vizsgarészből állt. Ennek viszont a 25%-át kell elérni ahhoz, hogy meglegyen.
2020. máj. 30. 18:24
 2/5 A kérdező kommentje:
Hálaistennek, köszönöm szépen. Hirtelen olyan gyomoridegem lett, ahogy megláttam és nem voltam biztos benne... Jézus :D Köszi!
2020. máj. 30. 18:27
 3/5 A kérdező kommentje:
Pipával jelezzék a többiek, hogy egyetértenek-e az első válaszolóval vagy sem, légyszi!
2020. máj. 30. 18:27
 4/5 anonim ***** válasza:
48%
Kérdező az egyes jól mondja, mert minden tantárgynál így van ahol több rész van. (pl matek vagy magyar) Soha nem szokták kérni, hogy részenként kell elérni a 12%-ot, hanem összesen a 25%-ot. :)
2020. máj. 30. 19:42
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen mindenkinek! :)
2020. máj. 30. 20:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!