Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hol lehet olcsón szakmát...

Hol lehet olcsón szakmát tanulni tanfolyamot elvégezni?

Figyelt kérdés

Szeretnék új szakmát elvégezni,de kettő van és csak többszázezres tanfolyamokat találtam.Iskolarendszerű képzésből kinőttem korban,meg munka mellett bele sem férne.De a jelenlegi munkahelyemen nem maradhatok sokáig,mert elvileg orvosilag tilos ott dolgoznom de a pénz kell.

Elnézést,hogy ide tettem fel de más kategóriában senki nem írt.

2020. máj. 30. 09:34
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan mi ez a két szakma, ami érdekel?
2020. máj. 30. 09:51
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Vannak időnként OKJ-s tanfolyamok amik ingyenesek és fizetést kapsz amig jársz a tanfolyamra.Érdeklődj a munkaügyi központnál,hogy indulnak e OKJ-s tanfolyamok
2020. máj. 30. 09:57
 3/9 A kérdező kommentje:

Fogorvosi asszisztens az egyik a másik pedig gyógypedagógiai asszisztens.

2es tudom,de munkaügyi tanfolyamra nem vagyok jogosult mert dolgozom és nem hagynám ott amíg nem muszáj.

2020. máj. 30. 10:02
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

A nive.hu oldalon meg tudod nézni az összes államilag támogatott képzést. Illetve tudsz keresni, hogy melyiket hol lehet tanulni.

Az állami támogatás csak iskolarendszerű képzéseknél van, de ez nem a nappali oktatást jelenti, hanem azt, hogy normális iskola tartja a tanfolyamot, nem egy forprofit Kft.

Iskolarendszerű képzésből pl van esti, esetenként távoktatás is. Meg kell nézni mik a lehetőségek.

2020. máj. 30. 10:13
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm megnézem az oldalt.

Eddig ezeket csak fizetősben találtam meg,illetve nappalin de én elmúltam 25 és dolgozom. Olyan lenne jo ami hétvége vagy péntek-szombaton van, több napot Nemhiszem hogy megtudok oldani.

2020. máj. 30. 10:27
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ami okj-s ingyenes felnőtt képzés, az 99%-ban heti 2-3 nap van esti idősávban és 2 éves képzések. Akinek ez nem jó, túl hosszú, azok fizetősen tudják megcsinálni.
2020. máj. 30. 10:31
 7/9 A kérdező kommentje:

Az hogy túl hosszú a két év az nem lenne baj,de az esti heti 2-3nap lenne és munkahelyen ennyiszer nem engednek el hamarabb lelépni órákkal. Furàn van ez megoldva, ESTI de délután 3kor kezdodik ??!

Aki dolgozik ki végez olyan hamar ?8-4 vagy 8-5 ig maximum ha állandó délelőttös valaki akkor végez 2kor.

Vagy nem veszik annyira szigorúan a bejàràst ?

2020. máj. 30. 10:38
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindegyik 3-kor kezdődik, honnan veszed?

Egyesével képzésenként meg tudod nézni az időbeosztást a szakképzési centrumok honlapján.

2020. máj. 30. 11:09
 9/9 A kérdező kommentje:
Egyre akartam menni tavaly,és emiatt nem tudtam. De köszi az oldalt nem ismertem Keresgélek meg majd érdeklődöm.
2020. máj. 30. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!