Hol lehet olcsón szakmát tanulni tanfolyamot elvégezni?
Szeretnék új szakmát elvégezni,de kettő van és csak többszázezres tanfolyamokat találtam.Iskolarendszerű képzésből kinőttem korban,meg munka mellett bele sem férne.De a jelenlegi munkahelyemen nem maradhatok sokáig,mert elvileg orvosilag tilos ott dolgoznom de a pénz kell.
Elnézést,hogy ide tettem fel de más kategóriában senki nem írt.
Fogorvosi asszisztens az egyik a másik pedig gyógypedagógiai asszisztens.
2es tudom,de munkaügyi tanfolyamra nem vagyok jogosult mert dolgozom és nem hagynám ott amíg nem muszáj.
A nive.hu oldalon meg tudod nézni az összes államilag támogatott képzést. Illetve tudsz keresni, hogy melyiket hol lehet tanulni.
Az állami támogatás csak iskolarendszerű képzéseknél van, de ez nem a nappali oktatást jelenti, hanem azt, hogy normális iskola tartja a tanfolyamot, nem egy forprofit Kft.
Iskolarendszerű képzésből pl van esti, esetenként távoktatás is. Meg kell nézni mik a lehetőségek.
Köszönöm megnézem az oldalt.
Eddig ezeket csak fizetősben találtam meg,illetve nappalin de én elmúltam 25 és dolgozom. Olyan lenne jo ami hétvége vagy péntek-szombaton van, több napot Nemhiszem hogy megtudok oldani.
Az hogy túl hosszú a két év az nem lenne baj,de az esti heti 2-3nap lenne és munkahelyen ennyiszer nem engednek el hamarabb lelépni órákkal. Furàn van ez megoldva, ESTI de délután 3kor kezdodik ??!
Aki dolgozik ki végez olyan hamar ?8-4 vagy 8-5 ig maximum ha állandó délelőttös valaki akkor végez 2kor.
Vagy nem veszik annyira szigorúan a bejàràst ?
Nem mindegyik 3-kor kezdődik, honnan veszed?
Egyesével képzésenként meg tudod nézni az időbeosztást a szakképzési centrumok honlapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!