Középiskolába való fellebbezés. A fellebbezés eredménye mikor derül ki? Ha nem sikerül a fellebbezés, akkor a pótfelvételit mikor lehet megírni? Kiderül addig a fellebbezés eredménye míg a pótfelvételit meg lehet írni? Továbbiak lent.
Már eltelt 3 hét azóta, hogy beküldtük a fellebbezést a középsuliba. Kb. 3 napra rá kaptunk egy visszaigazoló e-mailt, de az eredményt még nem tudjuk.
Fontos, hiszen ha nem sikerül, akkor a pótfelvételit is még kell írjam.
3 helyre. Debrecenbe az Ady-ba de onnan elutasítottak mivel másfajta embereket keresnek, Tóth Árpád oda el se jutottam mert beteg voltam és nem volt pót szóbeli, Kossuth innen vártuk nagyon, de sajnos nem jött össze.
Természetesen megpróbáljuk a fennmaradt helyeket megcélozni csak nem túl jó ami maradt. A nyelvvizsgát úgy értem, hogy egy évig nyelvet tanulok (angolt ami nagyon jól megy) és egy emeltet teszek. Mellette pluszban egy középszintű spanyolt vagy nem tudom. Szóval így.
Kicsit sokat írtam, de rövidbben nem tudom.
Sziasztok!:D
Én két napja adtam be fellebbezést és sem visszaigazoló e-mailt, sem eredményt nem kaptam még. A visszaigazoló e-mailtől nem tartok, mert beszéltem az igazgatóhelyettessel és mondta hogy megérkezett a levelem, de ti eredményt hány nap múlva kaptatok?
Két tantárgyból adtam be fellebbezést: magyar (k), matek (e).
Magyarból egy egész érvelést újra kell pontozniuk, de mateknál cska egy picurka rész..
Körülbelül nektek mennyi időbe telt míg kijavították?
Gratulálok, akinek sikerült! Kérdező pedig ne szomorkodj..:/ lehet én is hasonló helyzetbe kerülök.. szerintem egy angol nyelvvizsgát csinálj amúgy!
Oo hát én most látom, hogy ti középiskolába fellebbeztek és nem középiskolásként😂
Bocsi a betrollkodásért!! De gratulálok azért még mindig😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!