Hogyan igényeljek új diákigazolványt?
Figyelt kérdés
Felvettek egyetemre, ám lecsúsztam az igénylésről, nem szkenneltem be időben a szükséges dokumentumokat, szóval így most hogyan lesz új diákom?2010. júl. 30. 12:31
1/3 anonim válasza:
A suliban majd igényelsz, nem vagy elkésve, tavaly én sem kértem felvételikor, csak miután már felvettek. Nekünk régebben a TO-n kellett kérni, aztán már máshol, de ez annyira változó lehet minden suliban... De ne izgulj, októberig jó a régi diákod is.
2/3 anonim válasza:
TO-n kérsz papírt, befizeted a csekket, kitöltöd, ráragasztod a fényképet és kész.
tavaly nekem is úgy volt, sőt mivel rególye leszek másik egyetemen így idén is ez lesz. :-D
de majd november-december körül fog csak megérkezni, erre készülj fel.
3/3 A kérdező kommentje:
oké, köszi :)
2010. júl. 30. 17:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!