Megbüntettek a Bkv-n mert érvénytelen volt a diákom, beadtam a diákigazolvány igénylést szeptemberben, de még mindig nincs diákom. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Bementem a Bkv-hoz ahonnan elküldött az ügyfélszolgálatos a kérvényemmel, hogy úgysem foglalkozik vele a BKV, aztán iskolában folyton csak azt mondják pár nap múlva lesz diákigazolvány felesleges az ideiglenes...diákigazolványosokat is felhívtuk ott azt mondták feladták a diákomat...kihez forduljak ezek után segítségért? mert mindenki hárítja a problémát...és egyáltalán nincs pénzünk kifizetni 12000 forintot...2008. nov. 24. 10:58
11/13 anonim válasza:
Sajnos az az időszak lemúlzt amikor ingyenes volt az ideiglenes. Már régóta az is pénzbe kerül. Az a megoldás,hogy kérde. A bírságot meg ki kell fizesd. Ez van.
egyébként meg a fősulis vagy ezekez az ügyeket már neked kell intézned, nehogy már anyásd menjen be reklaméálni.
12/13 anonim válasza:
Az iskolalátogatásit el kell hogy fogadják, hiszen azzal bizonyítod, most én is azzal járok, még nekem sincs kész a diákom.
13/13 anonim válasza:
nem kell elfogadniuk az iskolalátogatásit. örülj neki, hogy neked eddig elfogadták.
dikákbérlethez diákigazolvány kell, ráadásul olyan, ami még érvényes is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!