Lonelyanimefanboy kérdése:
Hol tudnék közösségi munkát végezni fiúként?
Figyelt kérdés
Azért mert jelenleg csak 5 órám van és 9.-es vagyok, szóval érdekelne hol tudnék még végezni elvégre az ovi szerintem nem fiúknak való.2020. máj. 21. 11:41
1/2 anonim válasza:
Próbáld meg a volt általános sulidat megkérdezni.Én pl.ott szereztem egy csomó órát.Szék pakolás,rendezkedés...stb. Vagy az iskolátok is ajánlhatna pár helyet. Ott is érdeklődj.Sok sikert!
2/2 anonim válasza:
Nincs fiú meg kifejezetten lány munka.
Én volt hogy fiúkkal elmentem oviba és ők is élvezték.
Nézd/kérdezd meg hogy a sulid kikkel áll szerződésben és oda menj. Itt nem a munkádat kell egy életre megválasztanod, oda menj ahova hamar tudsz menni, hogy ne kelljen 11.be is ezzel szórakoznod.
(Amúgy oviba lehet, hogy 2-3 ott töltött óráért írnak neked 7-et, úgyhogy azt is érdemes megpróbálni)
Esetleg könyvtár, nekem ott egy 2 órás előadásért, beírt a néni négyet. Tudta, hogy minket nem az az a zenés előadás érdekel, hanem csak amiatt vagyunk, hogy hamar meglegyünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!