Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Valaki? 10. osztályban már...

Valaki? 10. osztályban már kell végezni ilyen közösségi szolgálatot 2013-as kormányrendelet ha jól tudom (50 óra) ami bele számít az érettségibe.

Figyelt kérdés
aki már hallott erről vagy van hozzá köze az remélem tudna arra nekem most válaszolni, hogy itt pontosan mit is kell csinálni pl. egy óvodában?
2014. márc. 7. 21:06
 1/3 dragonkalo ***** válasza:

Nem tudom,hogy mit kell csinálni,de nekem elvileg már el kellett volna kezdenemxD

9edikes vagyok:)

2014. márc. 7. 21:33
 2/3 anonim ***** válasza:
Aki 2016 tavaszi időszakban vagy azután érettségizik, azoknak kell. A középiskola alatt bármikor, bár elvileg ezt a tanároknak kell(ene) megszervezni.
2014. márc. 7. 21:55
 3/3 A kérdező kommentje:
énis 9.-es vagyok de már most szervezik a tanárok hogy jövőre Szeptembertől tudjunk majd menni de semmit nem mondanak h mit kell majd csinálni, azért kérdeztem h valaki nem e jártas már ebben és tudna segiteni:)
2014. márc. 10. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!