Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mi a különbség a szegedi...

Mi a különbség a szegedi Ortutay kollégium és a Janikovszky között?

Figyelt kérdés

2 éve a Janikovszky koliban lakom, viszont elegem van abból, hogy a szabályokat szigorúan betartják. Többen is mondták, hogy ez nincs így az Ortutayban és azt is tapasztaltam, hogy a nevelők sokkal fiatalabbak, mint az én kolimban. Érdekelne, hogy az Ortutayban betartják-e a 4,5-ös átlaghoz szabott kötelező tanulószobát, illetve hogy este kinek meddig lehet kimenni. Milyenek a szobák? (Eddig szerencsére csak 4 ágyasban voltam amikor ott maradtam, de úgy hallottam, hogy a 3 ágyas szobák felérnek a Pokollal) És a zuhanyzók? (Amikor ott voltam, kabinos zuhanyzóba mentem, minden epületrészben ilyen van? Ha nem akkor milyen?) Milyen az étkezés? (Nem a minőségre értem, hanem hogy mennyi ideig lehet reggelizni/ebédelni/vacsorázni? Vagy milyen az ebédlő?) A nevelőtanárok tényleg jobbak, mint a Janikovszkyban? (Mondjuk nem túl nehéz azt felülmúlni (tisztelet a kivételnek))

Nagy segítség lenne, ha látná valaki és válaszolna, mert eredetileg azt terveztem, hogy bemegyek az Ortutayba és érdeklődök a tanároktól, de a helyzetre tekintve ez most esélytelen, a jelentkezési lapokat meg hamarosan be kell adni én meg tanácstalan vagyok.

#Szeged #kollégium #Szegedi Városi Kollégium #Janikovszky Éva Kollégium #Ortutay Gyula Kollégium
2020. máj. 21. 11:19
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!