Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Nem lesz ez így furcsa?

Nem lesz ez így furcsa?

Figyelt kérdés

Szóval amikor én érettségiztem, akkor engem szinte egyáltalán nem érdekelt az sem, hogy meglesz-e, vagy sem. Végül meglett. Most azonban egyetemre szeretnék menni, és ahhoz nyelvvizsga szükséges. Mindig is rossz voltam angolból, és az angol érettségim 28%-os lett, annyira nem tudtam soha, és nem is érdekelt. Az utóbbi hónapokban elkezdtem angolul tanulni, és azt hiszem, hogy jövőre készen is fogok állni a nyelvvizsgára, mert már sokkal többet tudok, mint eddig. Természetesen ezzel párhuzamban emelt érettségire is készülök.

Kérdésem: Nem lesz ez így furcsa, hogy az angol középszintű érettségim épphogy kettes, de nyelvvizsgàm meg mégis van belőle? El fogják egyáltalán ezt így fogadni? Vagy érdemes lenne szintemelőznöm angol középből is?

A szakomon egyébként nem nézik az angolt, a magyart nézik, és a történelmet. Duplàzàssal tervezek bejutni. Történelemből középszinten egyébként egész jó érettségit írtam, mindennek ellenére, úgyhogy látok esélyt bekerülni.

Minden nap 2-3 órát angolozok.

Csak értelmes válaszokat kérek!

2020. máj. 19. 23:17
 1/1 anonim ***** válasza:
Senkit nem fog érdekelni szerintem :) a lényeg hogy van, meg a követelmény megvan, és a pontod megvan.
2020. máj. 19. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!