Gólyatábor miatt kell írnom levelet amiben jelentkezem és bemutatkozom, de mit írjak bele? Milyen hosszú legyen? Egyáltalán minek ez?
Figyelt kérdés
Ugye nem fogja senki sem majd felolvasni a táborban?2010. júl. 29. 20:08
1/6 anonim válasza:
Hát lehet, hogy felfogják olvasni, pl egy ilyen körbeülős játék keretében, hogy rád ismernek-e... Vagy ha nem, akkor meg elrakják emlékbe, és oda adják ballagáskor:) Csak önmagadról írjál, meg, hogy mit szeretsz csinálni, mi a hobbid, meg ilyenek...
2/6 A kérdező kommentje:
És mi legyen a megszólítás?
2010. júl. 29. 20:46
3/6 A kérdező kommentje:
Mert ugye valahogy el kell kezdeni a levelet.A Tisztelt Hölgyem/Uram az nem illene ide?Vagy mit írjak?
2010. júl. 29. 20:48
4/6 anonim válasza:
Szia!
Miért kell írni? Mindenhova kell? Vagy csak külön neked? Hova mész? :)
5/6 anonim válasza:
Ha egyetemi gólyatáborról van szó, akkor a kutyát sem érdekli, hogy mit írsz oda, mi kb. 800-an voltunk tavaly...
6/6 anonim válasza:
Nekem elég rövidke volt a jelentkezős levelem. Nem kérnek önéletrajzot, mert nem is kell, csak az, hogy tudják, hogy mész.
Mivel diákok szervezik ezért én egy ilyesmit írtam:
Sziasztok!
XY vagyok első éves hallgató ezen és ezen a szakon és jelentkezni szeretnék a gólyatáborba.
név:
kar, szak:
telefonszám:
Előre is köszönöm!
Üdv XY
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!