Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Gólyatábor miatt kell írnom...

Gólyatábor miatt kell írnom levelet amiben jelentkezem és bemutatkozom, de mit írjak bele? Milyen hosszú legyen? Egyáltalán minek ez?

Figyelt kérdés
Ugye nem fogja senki sem majd felolvasni a táborban?
2010. júl. 29. 20:08
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát lehet, hogy felfogják olvasni, pl egy ilyen körbeülős játék keretében, hogy rád ismernek-e... Vagy ha nem, akkor meg elrakják emlékbe, és oda adják ballagáskor:) Csak önmagadról írjál, meg, hogy mit szeretsz csinálni, mi a hobbid, meg ilyenek...
2010. júl. 29. 20:39
 2/6 A kérdező kommentje:
És mi legyen a megszólítás?
2010. júl. 29. 20:46
 3/6 A kérdező kommentje:
Mert ugye valahogy el kell kezdeni a levelet.A Tisztelt Hölgyem/Uram az nem illene ide?Vagy mit írjak?
2010. júl. 29. 20:48
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Miért kell írni? Mindenhova kell? Vagy csak külön neked? Hova mész? :)

2010. júl. 29. 21:53
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha egyetemi gólyatáborról van szó, akkor a kutyát sem érdekli, hogy mit írsz oda, mi kb. 800-an voltunk tavaly...
2010. júl. 29. 22:44
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem elég rövidke volt a jelentkezős levelem. Nem kérnek önéletrajzot, mert nem is kell, csak az, hogy tudják, hogy mész.

Mivel diákok szervezik ezért én egy ilyesmit írtam:

Sziasztok!

XY vagyok első éves hallgató ezen és ezen a szakon és jelentkezni szeretnék a gólyatáborba.

név:

kar, szak:

telefonszám:

Előre is köszönöm!

Üdv XY

2010. júl. 30. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!