Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Jó tanulási módszer, amivel...

Jó tanulási módszer, amivel rövid időn belül nagy mennyiséget tudok megtanulni? Egy hét múlva gyakorlati vizsga. 18/l

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nem vagyok lusta, ez hadd szögezzem le. Eddig is tanultam. Több centi vastag A4-es papír telt meg, annyit körmöltem a gyakorlatira és az írásbelire. Mégsem megy. Valamit tudok, de az kevés. A gyakorlati katasztrofálisan megy... egészségügyi iskola. A nevükön kívül nem tudom megjegyezni, hogy melyik az intramuscularis, subtucan, intracutan, és még ezer nyavalya, ami nem injekciózás.

Kérlek, adjatok tanácsot! Nem alszok már jól sem, hetek óta, annyira parázok, pedig akkor még volt időm.

2020. máj. 15. 18:26
 1/1 anonim ***** válasza:

Egyszer nekem az egyik vizsgámon múlt, hogy áttesznek-e fizetősre. Nem kis anyag volt, éjjel-nappal tanultam kb még evés közben is és utolsó vizsgaalkalom volt 😅

Én úgy csináltam, hogy kihúzogattam a fontosabb dolgokat és pl ha egy bekezdés volt azt x-szer elolvastam, memorizáltam és felmondtam. Következőnek hozzávettem újból egy részt és ugyanúgy majd ezután a kettőt együtt felmondtam. És így tovább..

Ha nem ment akkor újból.

Nem kevés idő volt de 5-ös lett.

2020. máj. 15. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!