Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Kik mennek egyetemi gólyatáborba?

Kik mennek egyetemi gólyatáborba?

Figyelt kérdés

Igaz, hogy csak a jóarcok nem mennek? Mármint, hogy a gólyatábor csak a gyíkoknak szól akik ilyen első ránézésre szánalmasak, lehet őket szivatni stb. ?

Nem tudom eldönteni, hogy menjek-e. Válaszokat köszönöm

2010. júl. 29. 15:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Én mentem, pedig nem voltam a szivatható gyíkarc, és még rengeteg más ember is ment. Volt rocker, rapper, technos, discos, mot ott minden...
2010. júl. 29. 19:53
 12/14 A kérdező kommentje:
16:26-os. Nem magamról beszéltem, hogy leszoktam nézni másokat. Csak arra céloztam, hogy azok mennek-e akiket úgy általában szívatnak a "nagymenők". Nem kell oltogatni, előbb fogd fel a szöveget, aztán szóljál.
2010. júl. 29. 21:29
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a felsőoktatásba jelentkezők a gólyatáborban ismerkednek meg igazán, és mivel mindenki egyenlő eséllyel indul, miért lenne szivatás?

Amúgy meg, szerintem érdemes lenne elmenned, mert semmit nem veszthetsz vele. Vagy szerzel barátokat, vagy nem.

És egy fontos dolog, ami kihúzhat a bajból, ha mégis ne adj' Isten megszívatnak: tudj nevetni magadon! Hidd el, ha te is velük röhögsz, akkor nem olyan ciki az egész helyzet, és látják, hogy jófej vagy.

Sok sikert :)

2010. júl. 30. 14:26
 14/14 A kérdező kommentje:
értem, köszönöm. Mint kiderült, akik nekem mondták, hogy a jófejek nem mennek:D Azok végül a csop.társaikkal nem is barátkoznak, mert klikkesedés van. Dee inkább megtapasztalom magam. Szóval köszönöm szépen mindenkinek.
2010. júl. 30. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!