Óvó nénik! A testnevelés óra nálatok hogy néz ki? Így ahogy leírtam lent?
Óvónőnek tanulok és jelenleg mi csak szaknyelvet, elméletet tanulunk. Jövőre lesz majd gyakorlatunk, tesivel kapcsolatos.
Mi most vesszük a tornát, mintpéldául szekrényugrást, kézállást, bukfencet előre, hátra.
Azt szeretném kérdezni, hogy ez valójában is így zajlik és az óvónők megtanítják a kicsiknek már óvodában ezt?
Számomra ez az egész azért furcsa, mert gyerekként én csak arra emlékszem, hogy minden tesin a gumilabdán pattogtam és semmi több.
Én is azt gondolom, hogy az a jó, ha mindennel minél hamarabb megismerkednek a korukat is figyelembe véve, de ezekre mennyire van lehetőség egy mondjuk vidéki óvodában?
Hogy néznek ki a nagytesi foglalkozások és mennyi van egy héten?
A nagy tesik úgy vannak mint ahogy az egyetemen oktatják a való életben is? Minden nap játékkal kezdetek, majd gimnasztikáztok, aztán megtanultok valami labda/torna/atlétika elemet és ismét játék? Mert nálunk ezt tanítják és nem vagyok biztos benne, hogy ez óvodában tényleg így megy -e, mert nekem inkább az általános iskolából rémlik, hogy így van felépítve.
Köszönöm előre is a választ!
Köszi a válaszokat!:) Kicsit eltérők. Biztosan ovi válogatja. Majd akkor kitapasztalom nálunk mi lesz!!
Szívesen megtanítom nekik, de számítok rá, hogy nem mindegyikőjüknek fog menni!!
Nálunk nem rendszeresen volt tesi, pár alkalomra emlékszem, mikor zenére tornáztunk. De ilyen szekrényugrás, labdajáték, kézállás nem volt, ezek csaj általános iskolában jöttek elő.
Sok sikert a gyakorlathoz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!