Hogyan jöhetnék rá mit tanuljak?
Nagyon durva, de 31 évesen fogalmam sincs mit akarok. Anno érettségi után egyetemre jártam, de az évek során éreztem, hogy nem nek való a tanult szak, így ott hagytam. Elmentem call centerbe dolgozni, 1 év után kiléptem. Nem éreztem jól magam ott. Utána több mint 3 évig házvezeto nőként dolgoztam, illetve az adott családnál a gyerekekkel foglalkoztam. Nah eddig ezt élveztem a legjobban. Viszont azóta is csak érettségim van, jelenleg a járvány miatt nem dolgozok.
Hamarosan megszűnik az eddig ismert okj. Nem tudom hogyan jöhetnék rá, hogy mit szeretnék ezutan dolgozni.Már ebben a házvezetősdi sem vagyok annyira biztos, bár lehet csak az itthon töltött 2 hónap miatt érzem így. Mit tegyen, aki nem tudja mihez kezdjen magával.
Hmmm
Melyek azok a dolgok amik érdekelnek? Milyen területen tudod elképzelni magad?
Szerintem nézd át a felvi oldalát, ott vannak szakleírások. Én a helyedben bevállalnék akár egy alapképzést vagy akár egy FOSZK-ot levelezőn. Még pótjelentkezésen van esélyed! Hajrá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!