Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mi a teendő ha nem szeretném...

Mi a teendő ha nem szeretném elkezdeni azon az egyetemen a tanulmányaimat amelyikre felvettek?

Figyelt kérdés
Február óta már meggondoltam magam és mégsem szeretnék arra az egyetemre járni amit anno bejelöltem ,viszont sajna csak oda vettek fel. Szeretném inkább megpróbálni a felvételit jövőre újra, ahelyett, hogy elkezdeném ott ahova semmi kedvem menni.
2010. júl. 28. 19:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem mondtál. Magyarországon 1db elit egyetem sincs. Vannak rosszak,jók és picit jobbak. BME-hez volt "szerencsém", nem ajánlom senkinek, főleg, hogy már a Pannonosokat részesítik előnyben a munkavállalok, ezért fölösleges szenvedni. Az egyetemek nem fogják ott a jókat, senkit, kivéve a doktorisok közül 1-2-őt. Választ még mindig nem kaptam, hogy a Széchenyi miért rossz? Senki se tud vele elhyelezkedni.
2010. júl. 30. 11:44
 12/14 anonim ***** válasza:
+?
2010. júl. 30. 11:45
 13/14 A kérdező kommentje:

Úgy fogalmazok akkor inkább, hogy nagyban növelem az esélyeimet a jövőben a munkavállalásra, hogy ha pl Corvinuson v BME-n végzek, ellentétben pl a Széchenyivel.

Pl Audinál info szakterületre eleve előnyben vannak a BME-n végzettek egy meghirdetett állásra.. :/

Tudnál mesélni a tapasztalataidról BME-vel kapcsban? Csakmert szóba jött most nálam az is, de nincs senki ismim ott, szal nem tudom milyen a "foga fehérje".

2010. júl. 30. 19:27
 14/14 anonim ***** válasza:
Dobj egy msn címet privátban és mesélek.
2010. aug. 1. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!