Hogy tudnám rávenni a szüleimet erre? Vagy mit tudnék tenni, hogy jobban bírjam?
Figyelt kérdés
7:40 kor a suliba kell lennem és 3ig vagyok de valamikor még tovább. Heti 2x röplabdázok és heti 2x judozok és heti 2x járok német tanárhoz emellett heti 2x táncolok. Minden edzésem 2 órás a német tanár 1 alkalom másfél órás. 12 éve táncolok, de abba szeretném hagyni mert sok lenne, már így is az. Meg tudom csinálni de egyik nap sem marad erőm. Átlagomat nagyon nehezen tudom tartani vannak időszakok amikor már nagyon nem bírom sokat rontok. Nincs időm a barátaimra sem. Hétvégem azzal megy el, hogy utol érjem magam a tanulással. A szüleimnek ezt így elmondtam és mondtam, hogy nem szeretnék járni táncra,mert nem bírom és ráadásul nem is szeretek járni. De nem engednek belőle csak mert ők szeretnek engem nézni a fellépéseken milyen szép vagyok és ügyes. Arról nem is beszéltem ha röpi meccsem van vagy tánc fellépésem judo vizsgám ezekre mind külön behívnak plussz próbákra/edzésekre. Mire haza érek este és hajnali 3ig tanulok 6kor pedig kelek. Nagyon gyengének érzem magam, de megcsinálom, mert muszáj. Nagyon erős szakgimnáziumba járok és a szakmai tantárgyakat németül tanulom és németül kell érettségiznem. Mit tudnék még ezeken kívül mondani a szüleimnek, hogy legalább a tancot hagyjam abba? Vagy mit tudok tenni hogy jobban bírjam?2020. máj. 3. 19:24
1/2 anonim válasza:
Próbálj meg leülni velük és nyíltan, teljesen őszintén beszélni.
Ha nem megy, akkor két dolgot tehetsz:
a., Nem fogsz magadtól bejárni táncra - meg sehova máshova ahol nem érzed magad jól. Ők nem erőltethetik, csaknem fognak odacibálni. Ha mégis: sz@rd le a táncot, és a legtöbb edző ilyenkor úgyis kirak.
b., Ez egy csúnya tanács lesz. Ezt hosszú távon úgyse fogod bírni és a jegyeid romlanak így is. Most pihenj picit. Hadd romoljon az átlagod. És ezt látva a szüleid el kell gondolkozzanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!