Hogy érzitek, felkészültetek érettségire?
En is iden erettsegizem, de egyaltalan nem mondanam, hogy "az evezred legkonnyebb erettsegije" lesz.
Szerintem sokkal nehezebb, hogy minden pont egy szazalekot von maga utan.
Az elozetes ponthatarok nem modosultak, igy sok esetben nem lesz alacsonyabb a ponthatar.
Maszk viselese nem kotelezo a vizsga alatt...
Es akkor most a kerdesre is valaszolva: nekem iden 3 targybol kell vizsgaznom, egyiket emelten.. December eleje ota foglalkoztam a temakorokkel es mikor vegeztem, eltoroltek a szobelit. Napi 3-4 orat minimum tanultam, de meg igy sem erzem azt, hogy fel lennek keszulve. Nagyon le voltunk maradva a suliban, ezert a "digitalis oktatas" alatt rengeteg anyagot egyedul kellett feldolgozni, ami persze nem baj , hisz egyetemen ugyanez lesz.
Matektol nem tartok, ott a fuggvenytablazat, magyarra holnap atfutom, hogy mi kell. A tori az amitol felek, abbol emeltezem.
400 pont az elozetes ponthatar arra a szakra, amire jelentkeztem, en 401-410 pontot szamoltam magamnak.
Kivanom a legjobbakat minden erettsegizonek!
#2: a teremben nem kötelező
Viszont: nekem még a munkahelyemen lesz kötelező teljes munkaidőben, pedig a fél iroda home office-on lesz.
Az se lesz jobb. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!