Szerintetek, mit tegyek? - gólyatábor (SZE-ÁJK)
Figyelt kérdés
A nővérem esküvője (én leszek a tanú) akkor lesz, amikor kezdődik a gólyatábor, ezért nem tudok részt venni, pedig nagyon szeretnék! Szerintetek megértik majd a többiek és nem közösítenek ki?2010. júl. 28. 15:59
1/8 anonim válasza:
Szerintem mindig szokott egy csomó ember lenni, aki nem megy el. Ismerek én is egy-kettőt, mégis be tudtak illeszkedni.
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi, remélem így lesz!! - amúgy bocsánat, csak most láttam, hogy már egy hasonló kérdést kiírtak, de azért minden választ szívesen fogadok!!!
2010. júl. 28. 16:08
3/8 anonim válasza:
Dehogy közösítenek.. jaaajjjj istenem:S annyira paráztok ezen..:S én se mentem, mert nem tudtam, mégis csomó barátot szereztem.. Amúgy van ott felkészítő napok is, gólyatábor után.. majd elmész arra.
4/8 anonim válasza:
A szakom 80%-a nem volt ott a táborban, mégis elvagyunk. A tábor nagy buli, de nem fogsz ismerősök nélkül megrohadni, ha nem mész el.
5/8 anonim válasza:
Dehogy közösítenek ki. Én sem voltam tavaly gólyatáborban, most a második szakomat kezdem, idén sem megyek, drága ez nekem, meg amúgy sem tudnék. Tavaly is az volt, hogy két nap után már szinte mindenkit ismertem. Amúgy is, mit kell ezen megérteni a többieknek? Nem mész, hát nem mész. Nem azon a 2-3-4 napon fog múlni semmi, hanem az összes többin, amit az egyetemen töltötök.
6/8 anonim válasza:
Én SZE-GK-s leszek.. és alapból nem megyek gólyatáborba. :)
Nem az én világom..
Amúgy fiú vagy, vagy lány? Honnan jössz?
Úgy szeretnék még ismerni pár embert, akit felvettek. :D
7/8 A kérdező kommentje:
Lány és Székesfehérvár. És te?
2010. júl. 29. 13:20
8/8 anonim válasza:
Én se megyek,mert nem érek rá akkor. Én is ettől félek hogy majd a gólyatáborban összeszokik mindenki aztán én meg ott leszek "egyedül" mert nem voltam ott és nem tudok majd beilleszkedni. Az a legnagyobb bajom hogy egy ismerősöm se lesz az egyetemen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!