Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hányan akarjátok elhalasztani...

Hányan akarjátok elhalasztani az érettségit idén a vírus miatt?

Figyelt kérdés
Én szerintem inkább ősszel csinálom..

2020. ápr. 17. 23:20
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Én nem akarom elhalasztani az érettségimet. Most kevesebb ember fog jelentkezni egyetemre és sokan nem is érettségizne ezért a jelentkezők száma még kevesebb lesz. Így nagyobb az esély a bejutásra.

A koronavírustól nem félek, hetente háromszor én járok a boltba élelmiszerért.

2020. ápr. 18. 06:04
 2/5 anonim ***** válasza:
82%

#1: Kb te vagy az egyetlen értelmes ember aki gondolkodik is.

A sok rinyáló megúszni akarja csak. Mintha őszre többet tanulnának...

Jól döntöttél! Logikus amit írsz!

2020. ápr. 18. 09:19
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek első kettővel! Én mondjuk örülök, hogy a sok rinyálós miatt könnyebb lesz bejutni. Pl. arra a szakra amire én jelentkeztem majdnem feleannyian jelentkeztek idén, és az első helyre kevesebb ember rakta mint amennyit tavaly felvettek. Úgyhogy jó esélyekkel indulunk főleg ha páran még halasszák is a saját érettségijüket :D
2020. ápr. 20. 10:47
 4/5 anonim ***** válasza:
arról nem is beszélve, hogy még a szóbelit is megússzátok, míg ha ősszel adottak lesznek a feltételek, akkor lesz szóbeli is. (meg persze ha addig ki nem találják, hogy az elmaradt szóbeliket később pótolni kell)
2020. ápr. 20. 17:29
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát, nem tudom, én mit csinálnék a helyetekben. Nekem az összes tárgyam százalékán javított a szóbeli, azon a tárgyon, amelyiken kicsit elszúrtam az írásbelit, egy jó felelet segített és végül emiatt lett ötös. Nagyon kevés ember volt nálunk, aki a szóbelijével lerontotta a százalékát. Viszont azt is megértem, hogy könnyebb most bekerülni a kevesebb jelentkező miatt.

Ha úgy érzed, fel vagy rendesek készülve az írásbelikre, akkor menj be és írd meg szerintem, hiszen még ha nem is sikerül olyan jól, akkor ősszel újraírhatod.

Mindenesetre sok sikert!

2020. ápr. 29. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!