Az óvodákban nyílt napokat tartanak a leendő ovisoknak, áprilisban beiratás. Nem kellene elhalasztani a vírus miatt?!
"Gulyás szerint a betegség gyerekeknél nem jellemző, így nem indokolt az iskolák bezárása. Megnézték, az Európai Unió 28 tagállamából 15 ország döntött az iskolák teljes vagy részleges bezárásáról, de mi ahhoz a 13 százalékhoz tartozunk a miniszter szerint, akik úgy látják, hogy az iskolák bezárása nincs ok egyelőre. Amint gyerekeket is fog érinteni a vírus, újabb intézkedésekről dönthetnek. "Teljesen kizárt", hogy az egymillió iskolás gyerek ne lépjen ki az utcára Gulyás szerint."
Azt nem tudom honnan vettétek,hogy a gyerekekre nem veszélyes,mert ezt mondja a kormány???Persze,hogy nem akarnak pánikot,már mindenki fogta volna a maradék pénzét,eszét,hogy az első repülővel elhagyja a kritikus országokat..én láttam olyan videókat ahol kínai karanténban lévő lakásokat törtek fel,mert nem válaszoltak odabentről és 3-4 gyerek plusz az anya teste a padlón kihűlve meg még sorolhatnám....Ugyan mivel lenne erősebb egy 0-13 éves immunrendszere egy felnőtténél??
Az nem felelős hozzáállás,hogy bízom a "hivatalosan közölt adatokban" ennyi elterelő információs politika meg maszatolás után,főleg ha kisgyerekem van hanem szélesebb körben tájékozódom...gondolkodjatok már...
Pár napon belül bezárják az egyetemeket,az új intézkedések szerint a nyílt napok is sztornózva lesznek "a kormány csak a 100 főnél kisebb zárt rendezvényeket engedélyezi,csak 500 főnél kisebb nyíltszíni rendezvények tarthatóak meg"
Az iskolák,óvódák lesznek a következő lépés,mi sem ússzuk meg..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!