Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Tudnátok segiteni hogy mi legyek?

Ferike2003 kérdése:

Tudnátok segiteni hogy mi legyek?

Figyelt kérdés
Tehát a mérnöki informatikuson gondolkozok jovore megyek 11. be . A kérdésem az hogyha belefektettem az energiát rendesen akkor el tudom végezni és nem minimálbérér kell dolgoznom . Azért kérdezem mert mindenki mondja ne menj mérnöki informatikusnak ott nincs se füzet semmi nem tudsz sehoann tanulni meg ilyenek.....

2020. ápr. 17. 19:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Földbirtokos legyél, vagy ingatlan / árfolyam spekuláns!
2020. ápr. 17. 20:09
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Mérnökinformatikus a szak neve. Az pedig nem igaz, hogy nincs honnan tanulni. Füzetbe is nyugodtan lehet jegyzetelni órákon, a többség így csinálja, néhányan pedig laptopon jegyzetelnek.

Könyvet nálunk viszonylag keveset kell megvenni, az anyag nagy része a tanárok honlapján van fent, vagy a Moodle rendszerben megtalálható.

Annyi igazság van benne, hogy az egyetem nem tanít meg (nem is tudna) úgy programozni, hogy azzal dolgozni tudj. Az alapokra megtanít de sokat kell otthon magadtól tanulni/gyakorolni, hogy piacképes tudásod legyen.

És természetesen ha elvégzed akkor jó eséllyel nem minimálbért fogsz keresni.

2020. ápr. 17. 21:35
 3/5 A kérdező kommentje:
Szia köszönöm a válaszodat ! Lenne még pár kérdésem 1, ez mennyire nehez hogy saját magadat kell képezni ? Erre hogyan jövök rá ? Ez mennyire nehéz ? 2, melyik ilyen iskola a legjobb amivel a legnagyobb esélyel szerzek tapasztalatot és tudást? 3, Milyen nehéz bent maradni és és mennyi ideig kell tanulni az az te mennyi ideig tanulsz?
2020. ápr. 18. 09:21
 4/5 A kérdező kommentje:
Ja meg meg egy fontos kerdes mi az a BME mi az a mester es alapkepzes? Valaki azt mondja egybol mesterkepzesbe nem tudok menni ellobb kell az alap es azt is állitja hogy ne is menjek mester képzésre már az alapon eleleszek .... Meg a duális képzés stb ..... Aki arra szánja az idejét, hogy válaszol nekem azt nagyon megköszönöm !
2020. ápr. 18. 09:46
 5/5 anonim ***** válasza:
80%
Mesterre azért nem mehetsz egyből, mert szükséges hozzá az alapképzés. Amennyire én tudom pedig a jó diákokat már egyetem alatt elviszi egy egy cég, hiány van a piacon, vagyis meg sem várják hogy elvégezd az egyetemet, már mehetsz a piacra dolgozni. A tapasztalat többet számít mint a végzettség (legalábbis ezt hallottam).
2020. ápr. 18. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!