Adnátok nekem motivációs beszédeket, idézeteket, üzeneteket háziíráshoz? Ilyen esszéket kell. Szeretem is ezeket, csak az utóbbi hetekben ilyen letargikus hangulatban vagyok, érthető okokból.
fősuli amúgy, és fontos nekem ez a szak, csak kicsit szét vagyok esve.
Előre is köszönöm. Bármit amit úgy gondoltok, hasznos lehet, kérlek, írjátok le.
Hm, köszönöm , ez is jó.
Amúgy még itt a fejemben voltak, amiután kiírtam a kérdést az akaraterő, és az elszántság szavak; de azért lehet, hogy jól jönne/jött volna még 1-2 sor kis valami, de ez egyébként amit írtál , ez nagyon jó, és hatásos; de azért akinek még eszébe jut valami, érdekelne, szóval még ő is ossza meg; de szóval ez tehát nagyon jó, hogy nem vagyok gyenge. Tehát ez már egy jó motivációs szöveg; de akinek még eszébe jutna valami, írja csak kérem nyugodtan; még bármikor jól jöhet bárkinek is.
# 2-es kommentre ment a zöld szeretettel, köszönettel.
Várok még írásokat, ha valakinek eszébe jut valami, szeretettel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!