Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Egyetemi gólyatábor? Nem...

Egyetemi gólyatábor? Nem igazán szeretnék menni. :/

Figyelt kérdés

Tökre nem vagyok antiszociális,se csendes lány,de egyszerűen nincs kedvem bedobni magam egy ismeretlen közegbe.Pedig sokat bulizok és szeretek is.

Az egész megyéből én jutottam be erre az egyetemre,úgyh semmi ismerős nem lesz.Tudom,tudom ez arról szól h megismerkedj mindenkivel.

De most akkora nagy hibát követek el ha nem megyek el?Később nem lehet összebarátkozni a többiekkel vagy mi?

Amúgy a Semmelweis egyetem orvosi karára megyek...

19L

2010. júl. 27. 01:11
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

háát mostmár aztán kezdtem arra hajlani,hogy menjek,de most egy spontán ötletből pont akkor ugranánk le direkt az utolsó héten egy kis baráti nyaralásra...szóval ha az összejön akkor nem hiszem hogy kihagyom egy gólyatábor miatt :D

de látom nem én leszek az egyedüli :)

köszi a válaszokat mindenkinek :)

2010. júl. 27. 13:49
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk pl azért is jó volt, mert a tárgyfelvétel úgy jött ki, hogy nem lett volna idő ismerkedni meg infókat szerezni előtte gólyatábor nélkül. Utolsó előtti nap délutánján viszont a felsőbb éves instruktoraink adtak egy könyvet, amiben benne voltak órarendek, termek, tanrend, órák minden és megnéztük a csoport beosztásokat, ki milyen tanárt fogott ki, hogy a fakultatívakból, vagy a kötelezően választhatók közül melyiket érdemes felvenni és kinél meg ilyenek. Elég szar lett volna enélkül a tárgyfelvétel.

Amúgy a középiskolás gólyatábort ne hasonlítsd ehhez. EZ olyan, mint egy krva nagy nyaralás. Itt nincsenek felügyelő tanárok, lefekvés, inni tilos, fiúk lányok külön meg ilyenek. Itt vannak a gólyák, meg a felsőbb éves intstruktorok és csá. A felsőoktatásos gólyatábor élmény. A középiskolás meg olyan, mint egy hülye osztálykirándulás. Amúgy, gólyatáborod egyszer van, a barátaiddal meg eddig is mehettél, meg ezután is mehetsz akármikor.

2010. júl. 27. 14:39
 13/13 anonim ***** válasza:
56%
Én semmilyen gólyatábort nem hagynék ki baráti nyaralásért, de annak is megvannak az okai. Egyrészt nem igazán vannak olyan barátaim, akikkel minden perc kihagyhatatlan, másrészt engem az ilyen erkölcsöktől megszabadulós dolgok vonzanak - de ez utóbbi nincs mindig, mindegyikben. SOTE-n inkább minőségi csapatépítést kap az ember - az alapján, amennyit láttam belőle.
2014. júl. 8. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!